vahvaa ja makeaa
Paikallinen kettukanta ei ole pahemmin rutissut
sen jälkeen, kun tarjosin tupaantuliaisissa
kotitekoista pihlajanmarjaviiniä.
Vahvaa ja makeaa.
Massoja on kyllä hirveän helppoa käsitellä.
Tarjoat ketulle pihlajanmarjaviiniä ja
kohta on koko suku maireana kyselemässä,
että ei olis sattunut jäämään sitä
erityisen hyvää pihlajanmarjaviiniä
niiltä viimeviikkoisilta kinkereiltä.
Oli kuulemma niin makiaa että.
Ovat kohta varmaan viinikursseilla ja
valmistavat omaa vahvaa ja makiaa.
Ilmoittelevat joka syksy
keltaisilla sivuilla ja
paikallislehtien palstoilla,
että ostetaan pihlajanmarjaa,
isojakin eriä.
Panevat nimeksi tietysti Kettu,
pihlajanmarjalikööri.
Kommentit
Lähetä kommentti