mahdottoman lihaisa multa















 "Saukon tilan mahdottoman lihaisa kokojyvämulta".

Tämä maailman viherpeukaloiden keskuudessa

uskomattoman suosion saavuttanut gourmet-multa,

tai niinkuin valmistajat itse sanovat,

kakkamulta, valmistetaan kausiluonteisesti

Eckerön saarella Ahvenanmaalla.


Eckeröläiset yrittäjäsisarukset Anu ja Pehr

syövät kolmen kuukauden pituisen tuotantokauden

aikana vain pietarsaarelaisen Korv-Görans 

Kebab Oy:n grillattuja kebablastuja ja

valkosipulikastiketta kokojyväpitaleivän välissä.


Vierre saa muhia kahden viikon ajan vanhoissa

viskitynnyreissä, minkä jälkeen se levitetään

maatumaan Ahvenanmaan raikkaiden merituulten

suolaiseen syleilyyn.


Kasvavan kansainvälisen kysynnän pakottamana

Saukon tila avaa tulevana kesänä 

toisen paskomispisteen Lahden kauppatorille. 

Uusi, kansainväliseen levitykseen suunnattu, 

urbaanimpi kakkamulta saa nimekseen nasevasti 

"Saukon tilan mahdottoman lihaisa lihamukimulta." 

Kommentit

Suositut tekstit