mahdottoman lihaisa multa
"Saukon tilan mahdottoman lihaisa kokojyvämulta".
Tämä maailman viherpeukaloiden keskuudessa
uskomattoman suosion saavuttanut gourmet-multa,
tai niinkuin valmistajat itse sanovat,
kakkamulta, valmistetaan kausiluonteisesti
Eckerön saarella Ahvenanmaalla.
Eckeröläiset yrittäjäsisarukset Anu ja Pehr
syövät kolmen kuukauden pituisen tuotantokauden
aikana vain pietarsaarelaisen Korv-Görans
Kebab Oy:n grillattuja kebablastuja ja
valkosipulikastiketta kokojyväpitaleivän välissä.
Vierre saa muhia kahden viikon ajan vanhoissa
viskitynnyreissä, minkä jälkeen se levitetään
maatumaan Ahvenanmaan raikkaiden merituulten
suolaiseen syleilyyn.
Kasvavan kansainvälisen kysynnän pakottamana
Saukon tila avaa tulevana kesänä
toisen paskomispisteen Lahden kauppatorille.
Uusi, kansainväliseen levitykseen suunnattu,
urbaanimpi kakkamulta saa nimekseen nasevasti
"Saukon tilan mahdottoman lihaisa lihamukimulta."
Kommentit
Lähetä kommentti